søndag 28. april 2013

Kaffe- og sjokolademousse



Kaffe- og sjokolademousse
(4 porsjoner)

Av og til må jeg overraske med en sjokoladedessert, som familien blir svært glad for.
Jeg blir like overrasket hver gang jeg lager sjokolademousse, hvor enkelt det er og hvor godt det smaker!

1/2 dl sterk nybrygget  kaffe
100 g mørk sjokolade
1 eggeplomme
3 dl kremfløte
litt høvlet hvit og mørk sjokolade til pynt

Bryt sjokoladen i små biter og legg i en kjele. Hell over kaffe og smelt på svak varme til sjokoladen smelter.
Avkjøl litt og rør inn eggeplommen.
Pisk fløten til stiv krem og bland lett med sjokoladen.
Fordel moussen i 4 porsjonsglass og sett i kjøleskap noen timer før servering.
Pynt med høvlet hvit og mørk sjokolade.

Så er det bare å nyte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar