mandag 15. april 2013

Rask hverdaglaks

Rask hverdagsfisk
(2 porsjoner)

Så er det ny uke og igjen skal hverdagens middager planlegges.
Det skal gå raskt og med to laksefileter fra fryseren ble det middag i dag også.
Denne enkle fiskemiddagen var ferdig på ca. 10 minutter! Satte på potetene først, så de ble ferdig omtrent samtidig som fisken.

Jeg hadde kjøpt to laksefileter med kryddersmør, som lå i fryseren. De ble tinet i kjøleskapet i løpet av dagen. Har du laksefilet naturell, kan du bare legge noen smørklatter over fisken og strø på ønske krydder.  Grønnsak skuffen var også litt slunken, men nederst fant jeg en rød paprika og litt rødløk. 2 modne tomater lå på kjøkkenbenken, så dette blir dagens tilbehør.

Grønnsaker:
1 rød paprika
1/2 rød løk
2 tomater
2 ss smør
salt
pepper
klippet persille

Varm stekepannen med 2 ss smør. Legg i laksefiletene med skinnsiden ned og stek noen minutter på sterk varme.
Del grønnsaker i biter eller strimler og fordel rundt laksefiletene. Strø på litt salt og pepper.
Legg på lokk og la fisken bli gjennomstekt og grønnsakene varme og lett stekt.
Smøret på fisken smelter utover og gir god smak og litt sjy.
Server fisken rett fra pannen.
Jeg kokte mandelpoteter til og var kjempefornøyd med mandagens fiskemiddag.
Konklusjonen ble: Det enkle er ofte det beste!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar