mandag 2. september 2013

Rask kyllingsalat



Mandagssalat med smak av karri
(2 porsjoner)

Rakk akkurat å ta en pakke med 2 kyllingfileter ut av fryseren før jeg dro på jobb i dag. På bussen hjem kom ideen om en salat med det som fantes i huset. Godt ble det med karrismak. Etter helgen er det alltid noe godt å finne i kjøleskapet. Det var faktisk så fint i ettermiddag at salaten kunne nytes på verandaen.

2 kyllingfileter i biter
1 ts karri
1 ss smør
1/4 finsnittet sommerkål
1/2 gul paprika i biter
1/2 fersk ananas i biter
1/4 agurk i biter
1/2 pakke myk geitost fra Haukeli
2 tomater i båter
basilikum fra verandakassa

Dressing:
2 ss balsamicoeddik
2 ss olivenolje
1-2 ss flytende honning
flaksalt
nykvernet pepper

Tørk kyllingen og stek den i smør og karri ca. 7 minutter til kyllingbitene er gjennomstekt.
Alle grønnsaker og frukten fordeles på et fat. Legg på kylling og smuldre over osten.
Bland sammen dressingen og smak til.
Hell den over salaten og server straks. Ferskt brød smakte godt til.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar