Søndag formiddag og en god nabo med to små flotte barnebarn står i oppkjørselen. Stig på, kom opp på verandaen!
Solen skinner og jeg har svært lite å by på! Da blir det smoothie til alle og det er herlig i sola. Gutta likte det også, selv om 3 åringen trengte en pause og mormor spiste resten.
Tenkte når gjestene hadde gått at jamme hadde det vært lurt med noen småkaker i en boks, som alle kan spise.
Derfor stekte jeg en porsjon tørre vafler. Disse er glutenfrie og ble gode og sprø. Lettvint og rakst å steke i vaffeljern og vaflene skal serveres som en annen småkake!
(4 store plater)
2 egg
1 dl sukker
100 g smeltet smør
3 1/2 dl potetmel
1 ts kardemomme
1 ts bakepulver
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smør og avkjøl litt.
Bland potetmel, bakepulver og kardemomme.
Risk forsiktig smør og melblandingen i eggedosisen og stek straks vafler.
La vaflene steke på middels sterk varme til de blir gylne og sprø
Avkjøl på rist.
Oppbevar i tett boks.
Det så godt ut!
SvarSlett